CoronavirusNieuws

Extra KLM-vlucht van Kuala Lumpur naar Amsterdam

Deel dit artikel

Op 9 april zal KLM een extra vlucht uitvoeren van Kuala Lumpur naar Amsterdam. Voor deze vlucht zijn nog plaatsen beschikbaar. De vlucht op vertrekt op 9 april om 00.20 uur (dus na middernacht, in de late avond van 8 april) vanaf KLIA1.

Het betreft een repatriëringsvlucht voor Nederlanders vanuit Nieuw-Zeeland en Australië die in Kuala Lumpur overstappen op de KLM. Wie mee wil op deze vlucht wordt gevraagd zo snel mogelijk een email naar sales.my@klm.com te sturen. De kosten voor een enkele reis economy class ticket bedragen 4433 MR.

Reizigers die vanuit Sabah of Sarawak inreizen, worden erop geattendeerd dat het niet is toegestaan tussen verschillende luchthavens in Kuala Lumpur over te stappen. Je kan alleen mee met de extra vlucht wanneer je aankomt op KLIA1, niet door de douane gaat en in de transitruimte blijft totdat je aan boord van de KLM-vlucht gaat. Dit betekent ook dat je niet naar de bagagehal kunt en je ruimbagage alleen mee kan als je kunt regelen dat die wordt doorgelabeld naar de KLM-vlucht.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Wat zijn de rechten en plichten van werkgevers en werknemers tijdens de coronacrisis?

Volgende bericht

Duitse overheid wil garant staan voor vouchers geannuleerde reizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.