CoronavirusNieuws

Extra vlucht Condor vanuit Sri Lanka

Deel dit artikel

Condor gaat aanstaande vrijdag (3 april) een extra vlucht uitvoeren vanuit Colombo naar Frankfurt. De vlucht vertrekt om 22.30 uur en arriveert op 4 april om 5.40 uur in Frankfurt.

De vlucht is boekbaar via condor.de. Om van deze vlucht gebruik te kunnen maken, moeten reizigers kunnen aantonen hoe zij van Frankfurt naar Nederland reizen met een vervolg vliegticket of treinreservering. De Nederlandse ambassade wijst erop om deze bij de hand te houden bij het inchecken.

Wie een ticket heeft geboekt voor deze vlucht moet ook het formulier ‘Declaration under section 6 of the Consular Law and registration form’ getekend bij u zich hebben en overhandigen bij check in. Het formulier is aan te vragen via een email aan col@minbuza.nl.

Wees ervan bewust dat de vluchtprijs op de website niet de volledige kosten dekt en dat de overige kosten achteraf op reizigers worden verhaald, zoals vermeld in artikel 6 van de consular act declaration (zie formulier). Het aantal plaatsen op de vlucht is beperkt.


Deel dit artikel
Vorige bericht

“Richtlijn Pakketreizen slecht voor ‘kleintjes’: 80% gaat omvallen, voucher is een kwestie van rekken”

Volgende bericht

Grote boekingssites niet coulant voor hotels, hostels en B&B’s

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.