Nieuws

Air Transat: extra vluchten deze zomer

Voor het nieuwe zomerseizoen maakt Air Transat bekend dat er een verhoogde frequentie en groter aanbod van Trans-Atlantische en binnenlandse vluchten beschikbaar is. In april start het nieuwe seizoen van Air Transat met een ruim aanbod van vluchten tussen Nederland naar de west- en oostkust van Canada. Vanuit Amsterdam kan direct gevlogen worden naar Calgary, Vancouver en Toronto. Vanuit Toronto kan doorgevlogen worden naar Montreal maar ook naar Calgary en Vancouver. Door deze binnenlandse verbindingen is het aanbod voor Nederlandse reizigers nog groter dan voorheen.

Dankzij de groeiende vraag van reizigers heeft Air Transat het aanbod van binnenlandse vluchten uitgebreid. De Europese reiziger kan zo vaker doorvliegen naar de gewenste eindbestemming of zijn reisschema flexibel invullen. Air Transat biedt in het zomerseizoen de volgende binnenlandse vluchten aan: Montreal-Toronto: dagelijks. Vancouver-Toronto: dagelijks. Québec-Montreal: vijf keer per week. Calgary-Toronto: vier keer per week. Vancouver-Montreal: twee keer per week (nieuw!).

Het Air Transat vluchtschema vanuit Nederland en België voor komende zomer start op 20 april 2017 en kent het volgende schema:
– Amsterdam-Toronto: vier directe vluchten per week + doorverbindingen naar Calgary, Montreal en Vancouver.
– Amsterdam-Vancouver: drie directe vluchten per week.
– Amsterdam-Calgary: één directe vlucht per week.
– Brussel-Montreal: drie directe vluchten per week + doorverbindingen naar Toronto, Québec en Vancouver.

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Schiphol wint prijs voor geluidsvermindering

Volgende bericht

Sundio Group neemt Primavera over

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.