Nieuws

Extra zomerkorting bij Neckermann

Wie nu een boeking maakt bij Neckermann ontvangt een extra zomerkorting. Naast het weekendje weg wat al gratis ontvangen wordt bij een boeking, ontvangen mensen een extra zomerkorting van € 25 per persoon bij een nieuwe boeking. De extra zomerkorting geldt voor boekingen voor 17 januari 2011 en voor de volgende bestemmingen: Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Lycische Kust, Bodrum, Mallorca, Kreta, Rhodos, Kos, Pafos. De vertrekperiode van de boeking is tussen 1 april en 31 oktober 2011 met een minimale reisduur van minimaal zeven nachten.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. Remco van der Linden
    17 januari 2011 at 00:12

    En hoe zit dat met de mensen die al in december via een reisbureau bij Neckermann geboekt hebben, krijgen die de korting nog met terugwerkende kracht?

Vorige bericht

Spaarsysteem Kuoni voor reisagenten

Volgende bericht

Flitsende actie van Toerkoop Zonvaart

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."