Nieuws

Faillissement Club Travel

Deel dit artikel

Op 10 mei 2022 heeft Club Travel BV financieel onvermogen gemeld bij SGR. Klanten die een reis geboekt hebben bij Club Travel, ontvangen binnenkort een bericht van SGR. Op dit moment is SGR nog in afwachting van de klantgegevens en alle overige informatie.

Op de site van Club Travel is te lezen dat het bedrijf achttien jaar geleden de eerste lustrumreis op maat organiseerde. “We waren toen de eerste en nog steeds enige in Nederland gevestigde reisorganisatie die 100% gericht is op de organisatie van lustrumreizen. Eigenaar Walter Westgeest reist sinds 1996 de hele wereld over. Alle bestemmingen zijn en worden bekeken door de lustrumreisbril van de lustrumcommissie. Het gevolg is een enorme lading kennis van de vetste plekken die naadloos aansluiten op een geslaagde lustrumreis.”

Naar aanleiding van het financieel onvermogen adviseert de SGR om in alle gevallen geen betalingen meer aan Club Travel BV te doen voor nog niet aangevangen reizen. Betalingen gedaan na 10 mei 2022 worden niet meer door SGR gegarandeerd. Wie vragen heeft kan een mail sturen naar sgr@sgr.nl onder vermelding van Club Travel BV.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TUI Nederland scoort goed, TUI Group verwacht goed boekjaar

Volgende bericht

TUI en KLM zetten in op extra capaciteit op Zanzibar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.