Nieuws

Faillissement Snoeijink Reizen BV en Rekro Reizen BV

Deze week zijn zowel Snoeijink Reizen BV als Rekro Reizen BV, beide gevestigd in Oldenzaal, failliet verklaard. Snoeijink Reizen BV handelt tevens onder de namen Costatours.nl, Snoeijink Autoreizen, Snoeijink Busreizen, Sunliner Vliegreizen en Twentse Aanbiedingenlijn. Rekro Reizen BV handelt tevens onder de namen Go for it!, Metropoolreizen, Solski, Twente Travel en Young-Ski-Lovers.

Consumenten die onder de garantieregeling een reis van Snoeijink Reizen BV of Rekro Reizen BV hebben geboekt, krijgen het vooruitbetaalde reisgeld door SGR terugbetaald. Betalingen die na 22 september 2010 zijn gedaan worden niet door SGR gegarandeerd. Klanten die rechtstreeks hebben geboekt krijgen spoedig bericht van SGR waarin staat beschreven hoe zij dienen te handelen. Een claim kan je klant via het Schadeformulier consument op de pagina Schade claimen van de website van SGR invullen. Klanten die via het reisbureau hebben geboekt kunnen daar terecht voor hulp en informatie.

Blijf dit bericht op onze website bezoeken voor het verkrijgen van het laatste nieuws.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Bloemenactie Neckermann & Malta

Volgende bericht

Martinair stopt met passagiers vluchten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."