Vacature

FCM Travel Solutions zoekt Business Travel Consultant ft/pt

Werken bij FCM Travel Solutions betekent werken bij wereldwijd één van de grootste zakenreisbureaus. Onze klanten zijn multinationals en het MKB. Wij zijn professionals die onze klanten persoonlijk benaderen, en de beste reisoplossing tegen het voordeligste tarief bieden. FCM groeit sterk en is op zoek naar enthousiaste collega’s!

FCM biedt jou:
Geen dag hetzelfde. Een uitdagende functie in een sterk team van bevlogen medewerkers en een plezierige plek om te werken. Zittend, staand of zelfs een stukje fietsen terwijl je werkt, het kan allemaal. Je werkt in een zelfsturend team waarmee je het verschil kan maken in het succes van het bedrijf. Je bent als team verantwoordelijk voor de resultaten en het reilen en zeilen van alle operationele taken. Er is geen teamleider. De zelfsturende teams vallen rechtstreeks onder de directie. FCM Travel Solutions hanteert goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie Business Travel Consultant (fulltime/part-time)
Klantgericht, initiatiefrijk, hardwerkend vormen de kernwoorden in deze commerciële functie. Als Business Travel Consultant weet je goed je weg te vinden in de jungle van luchtvaarttarieven, hotelovernachtingen en autohuur. Je bent in staat om de klant een zo goed mogelijk aanbod te doen. Je draagt je steentje bij aan het welslagen van het teamfunctioneren door op een open en prettige manier om te gaan met je collega’s.

Functie-eisen:
• Je beschikt over een mbo/hbo werk- en denkniveau
• Je werkt klantgericht en efficiënt
• Je hebt kennis van een GDS/boekingssysteem (Amadeus is een pre)
• Je hebt (ruime) IATA-kennis met ervaring met tarieven en voorwaarden, boeken van vluchten, uitgeven van tickets, wijzigen van reizen, ticketing en refunds
• Je kunt snel schakelen in een dynamische werkomgeving waar wordt gezocht naar accurate (ad-hoc) oplossingen
• Je bent stressbestendig en flexibel voor het werken onder tijdsdruk
• Je bent een teamplayer en draagt actief bij aan een goede sfeer in je team

Solliciteren op de functie van Business Travel Consultant (fulltime/part-time)
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@nl.fcm.travel en je hoort snel van ons!

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Sunair houdt presentatieavond Kanaaleilanden/Groningen

Volgende bericht

ANVR vraagt mening over ontwikkeling Schiphol

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.