Nieuws

Feel Slovenia houdt samen met Aviareps digitale beurs

Deel dit artikel

Toeristen en MICE-reizigers uit de Benelux en Frankrijk zijn – met een bewijs van een negatieve covidtest – weer welkom in Slovenië en daarom organiseert Feel Slovenia in samenwerking met Aviareps op donderdag 3 december een uitgebreide virtuele beurs voor de reisbranche.

Van 10.00 tot 17.00 uur kunnen reisagenten op die dag ‘Groen en veilig’ Slovenië ontdekken door met een zelfgecreëerde avatar virtueel langs te gaan bij 25 standhouders (hotels, DMC’s, regionale tourist boards, attractie-aanbieders, enzovoorts ) uit het mooie land.

En als kers op de taart: iedereen die effectief langskomt op de virtuele beurs maakt automatisch kans op deelname aan de eerstvolgende studietrip naar Slovenië in 2021. Meer info en inschrijven voor de beurs, kan via deze link. Na registratie kun je afspraken maken met de verschillende exhibitors. Let’s feel Slovenia!

What do you want to do ?

New mail

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Video - Van der Heijden over het kort geding tegen Sunscreen/Sunweb

Volgende bericht

Elbers (KLM): "Vaccins positief voor reissector, maar te vroeg om te zeggen of het verplicht wordt bij KLM"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."