Nieuws

Feest Grieks verkeersbureau groot succes

Met zeer groot succes is het concert ‘The Other Side of Greece’ van de Griekse Artiest Filippos Pliatsikas dat door de Griekse Nationale Organisatie voor Toerisme werd georganiseerd op maandag 25 november 2013 in de Kerkzaal van Hotel Arena in Amsterdam, afgesloten. “We waren blij verrast toen de zaal helemaal volliep met ruim 500 gasten”, aldus Sotiris Vardakis, medewerker van het Verkeersbureau. Het evenement vond plaats als uiting van grote dank aan de Nederlandse toeristische branche en media voor hun bijdrage aan het hoge aantal gerealiseerde boekingen in 2013.

Het avondvullende programma bood de gasten optredens van Pliatsikas, Kostis Maraveyas, Georgia Drakaki, de Nederlandse band ‘The Nits’ en Liset Alea (zangeres van Nouvelle Vague). De Nederlandse acteur Cas Enklaar heeft een hommage aan de poëzie van Kavafis en van Seferis voorgedragen gesteund door de Griekse actrice Nantia Spiliotopoulou die de teksten ook in het Grieks voordroeg. De  fotografe Emmanuele.A. had speciaal voor deze avond de fototentoonstelling ‘Shadows of Blue’ ingericht. De bijzondere avond werd afgesloten met de verloting van een  4-daagse city break naar Athene in een 5 sterren accommodatie. Alsmede een aantal van de werken van de fotografe werden onder de aanwezigen verloot.

“De reacties op het evenement waren zeer positief”, vertelt Sotiris Vardakis. “Griekenland is weer op de kaart gezet”. Ook voor 2014 staan weer dergelijke evenementen op de planning.
Meer foto’s.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Schiphol Travel International wint Austrian Airlines Award

Volgende bericht

Oad curatoren doen verslag

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.