Nieuws

Feest rond 5-jarig bestaan ArkeFly

Afgelopen week vierde luchtvaartmaatschappij ArkeFly haar 5-jarig bestaan op Aruba. Steven van der Heijden, CEO van ArkeFly en moedermaatschappij TUI Nederland, ontkurkte ter ere van dit heuglijke feit de champagne tijdens een drukbezochte bijeenkomst bij de Aruba Surfside Marina in Oranjestad. Op 4 november 2005 landde voor het eerst een toestel van ArkeFly op luchthaven Reina Beatrix. Sindsdien heeft ArkeFly ruim 700 vluchten van Aruba naar Nederland uitgevoerd. Deze vluchten hebben er mede voor gezorgd dat het Nederlandse toerisme op Aruba de afgelopen vijf jaar is verdubbeld. Met ingang van dit seizoen vliegt ArkeFly met een nieuwe Boeing 767 naar Aruba. In dit toestel biedt ArkeFly een nieuwe klasse aan: Premium Comfort Class. Deze klasse komt in plaats van de Star Class; het biedt de reiziger 94 cm beenruimte, de mogelijkheid om gratis 45 kg bagage mee te nemen en vele andere extra’s. In het huidige winterseizoen ‘10/’11 vliegt ArkeFly vier keer per week tussen Aruba en Nederland. Tijdens de vluchten vanaf Aruba is een deel van de bemanning van Antilliaanse afkomst.

Meer over het 5-jarig bestaan van ArkeFly, de bijzondere trip naar Aruba van afgelopen week én de toekomstplannen van ArkeFly is te lezen in TravelPro van 18 november aanstaande.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Disney Cruise Line valt in de prijzen

Volgende bericht

NS Hispeed en DB onthullen ICE-jubileumtrein

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.