Nieuws

Feestelijke opening nieuw pand Reisburo Franeker (video)

Het nieuwe pand van Reisburo Franeker (Toerkoop) is vrijdag jl. officieel geopend door burgemeester Fred Veenstra.

Het pand waar Reisburo Franeker zich in heeft gevestigd, betekent een verdubbeling in oppervlakte. Jeanet Diemers-Hospes (allround reisadviseur/directeur) laat tegenover TravelPro weten: “We hadden prachtig weer en iedereen was laaiend enthousiast. Deze locatie is voor mij een droom die uitkomt.”

De nieuwe winkel van Reisburo Franeker heeft een verre reizen uitstraling gekregen. Tenzing Travel zal zowel binnen als buiten de winkel zichtbaar zijn, maar laat Diemers-Hospes weten: “Wij zijn een allround specialist en werken met meerdere partners”.

Diemers-Hospes liet weten dat het hartstikke goed loopt met de boekingen voor zowel de winter als voor het komend zomerseizoen. Rinus Bouma maakte bijgevoegde film. Kijk voor meer foto’s op de Facebook-pagina van Reisburo Franeker.

Foto: Jan Edwin Geertsma.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

#prayforParis

Volgende bericht

Lees TravelPro #47 van 18 november online!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.