Nieuws

Feestelijke start single parents label Maris Life (video)

Maris Life, het nieuwste label van Corendon, is gisteren zeer feestelijk gelanceerd in Hotel Droog (Amsterdam). Het label werd bedacht door Corendon medewerkster Mariska Nunes. Samen met Emma Blanchard (oprichtster Crusj single reizen) deed zij onderzoek naar de haalbaarheid, waarop Corendon oprichter Atilay Uslu en directeur Steven van der Heijden groen licht gaven.

Foto: Mariska Nunens, Atilay Uslu en Emma Blanchard.

Maris Life biedt compleet verzorgde vakantie voor single ouders die alleen met hun kind of kinderen (van 0 tot 18 jaar) op vakantie willen. Op dit moment is er aanbod op de bestemmingen Spanje, Turkije, Portugal, Macedonië en Griekenland, maar wanneer Maris Life een succes blijkt kan er snel worden geschakeld om het product ook op andere Corendon-bestemmingen aan te bieden. Een excursie is altijd inclusief. Kinderen kunnen zich uitermate vermaken in de kidsclub of tijdens de leuke Maris Life activiteiten.

“Ondanks dat ik het erg gezellig heb met mijn dochters, vind ik het ook leuk om een praatje te maken met andere ouders. Echter, op vakantie zie je vaak gezinnen die daar juist minder behoefte aan hebben, omdat ze met elkaar zijn. Tijdens een Maris Life vakantie kunnen de kinderen zich vermaken in de kidsclubs of tijdens de activiteiten. En jij hebt gelijkgestemden om je heen met wie je een goed gesprek kan voeren, een strandwandeling kan maken, gezellig een borrel kan drinken of lekker lang kan natafelen”, aldus (single-mama) Nunes.

Lees meer over Maris Life in TravelPro 12, die volgende week verschijnt.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

VakantieXperts Van der Werf lanceert Runtours

Volgende bericht

Heropening Cubaans Toeristisch Informatiecentrum

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.