Deze winter kunnen gasten in Disneyland Paris hun avontuur kiezen: een prinsessensprookje of een spannende piratenreis. Het Festival van Piraten en Prinsessen is terug in Disneyland Paris van 19 januari tot en met 17 maart 2019.

Tijdens de dagelijkse interactieve show Disney Pirate or Princess: Make Your Choice! varen de Disney Piraten onder leiding van Minnie Mouse af naar Main Street U.S.A en Central Plaza. De show vindt meerdere keren per dag plaats in het Disneyland Park, met veel favoriete Disney figuren en tientallen kleurrijke artiesten. Gasten kunnen elke keer een andere kant kiezen: piraten of prinsessen, voor een unieke ervaring.

Kinderen van alle leeftijden kunnen echte piraten worden in de show Hoist the Flags, Mateys! Ze zullen de enige echte Jack Sparrow tegenkomen op het dek van het Piratengaljoen in Adventureland, waar Jack op zoek is naar een nieuwe crew voor zijn volgende zoektocht. Deze recruitment-sessies zullen snel veranderen in een interactieve en komische ervaring met de meest legendarische piraat van het Caribisch gebied. Gasten kunnen elke dag een koninklijk mooi moment beleven wanneer Prinses Sofia, Elena van Avalor en andere vorstelijke artiesten door het Disneyland Park gaan tijdens de betoverende Princess Promenade. Gelukkige gasten kunnen zomaar een hele speciale Disney Prinses en haar koninklijke gevolg voorbij zien komen!