CoronavirusNieuws

Finland stelt opnieuw reisbeperkingen in voor Nederlanders

Finland zal per 10 augustus opnieuw reisbeperkingen instellen voor reizigers uit Nederland. Alleen aantoonbaar noodzakelijk (werk)verkeer zal vanaf 10 augustus worden toegelaten. Daarvoor zal thuisquarantaine gelden bij aankomst in Finland voor een periode van veertien dagen.

Per 10 augustus zal daarom de kleurcode van het land aangepast worden van ‘geel’ (let op veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen)”, laat Buitenlandse Zaken weten.

Stijging
De reden volgens de overheid van Finland is het stijgende aantal coronagevallen in Nederland. Ook reizigers uit België en Andorra krijgen te maken met reisbeperkingen. Finland had zijn grenzen op 13 juli juist opengesteld voor bezoekers uit Nederland. De nieuwe maatregelen gelden tot 8 september, maar worden over twee weken opnieuw bekeken.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Holland America Line's Rotterdam op 10 augustus voor de laatste keer in Rotterdam

Volgende bericht

Koste wat het kost

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.