Nieuws

Floow Travel kiest HolidayTaxis als exclusieve transferleverancier

Floow Travel & HolidayTaxis Group hebben hun partnership uitgebreid met een exclusieve samenwerking en een gezamenlijke API-integratie, zodat ze het service-level nog verder kunnen uitbreiden wat ten goede komt aan de ‘Customer Experience’ van de klanten. Dat laten beide bedrijven weten.

Juliëtte Roos (Salesmanager Floow Travel): “We zijn zeer verheugd met de nieuwe overeenkomst. Door de nieuwe API-integratie profiteren de klanten nu volop van het volledige concurrerende aanbod van HolidayTaxis voor alle nieuwe bestemmingen van Floow Travel (binnenkort meer informatie hierover). Aangezien beide bedrijven actief zijn in deze landen, kunnen we nu ook iedere klant in haar eigen taal beter voorzien van gepersonaliseerde content.”

“We zijn verheugd om deze leuke samenwerking voort te zetten en verder te intensiveren met deze exclusieve deal. Momenteel ontwikkelen we gezamenlijk slimme oplossingen om de klant de gehele reis te ontzorgen, assisteren en te verrassen komende jaren! Het team van HolidayTaxis kijkt er naar uit om dit samen met de collega’s van Floow Travel te realiseren”, zegt Lieke van der Steen (Business Development Manager HolidayTaxis Group).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Macedonië heet nu Noord-Macedonië

Volgende bericht

TUI ondersteunt beachvolleybal duo

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."