Nieuws

Floow Travel lanceert nieuw boekingssysteem

Floow Travel is het jaar gestart met het introduceren van een nieuw online boekingssysteem. In dit boekingssysteem zijn de reizen van zowel Floow Travel als Floow Dynamic opgenomen. “En dat maakt het systeem ongelooflijk simpel en gemakkelijk”, zegt Yasmin Baranyo (Floow Travel) tegenover TravelPro.

De site is volledig op de schop gegaan. “De website lijkt in het niets meer op de oude site. Voorheen moest een reisagent bij wijze van spreken zeven stappen doorlopen voor een boeking daadwerkelijk kon worden gemaakt, dan is nu enorm verbeterd. De site is snel, overzichtelijk en simpel.”

Floow Finder is toegevoegd aan het systeem. “We hebben allemaal wel eens moeite met bepalen waar we nou precies heen willen gaan met vakantie. Daarom heeft Floow Travel een handige ‘hulp zoekmachine’ uitgevonden. De Floow Finder zorgt ervoor dat je door middel van een aantal vragen erachter kan komen welke bestemming precies voldoet aan de wensen van je klanten. Er kan worden gezocht op thema’s en budget en voor een reisagent het weet, liggen er een aantal mooie reizen klaar.”

Een ander voordeel is dat zowel Floow Travel en Floow Dynamic in het nieuwe systeem zijn opgenomen. “Voorheen kon Floow Dynamic alleen via waverunner worden geboekt. Op de nieuwe site zien reisagenten meteen de verschillende reizen en onderdelen. De site is een stuk gebruiksvriendelijker.”

Foto: team tijdens de eerste Floow Winter Experience die halverwege december werd gehouden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

2 Reacties

  1. […] de site is volledig op de schop gegaan, meldt TravelPro. Voorheen moest een reisagent bij wijze van spreken zeven stappen doorlopen voor een […]

  2. […] de site is volledig op de schop gegaan, meldt TravelPro. Voorheen moest een reisagent bij wijze van spreken zeven stappen doorlopen voor een […]

Vorige bericht

D-reizen start met Virtual Reality

Volgende bericht

Lees TravelPro #01 van 6 januari online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."