Nieuws

Floow travel start met My Booking

Deel dit artikel

Floow travel vervangt de papieren reisbescheiden met de onlinevariant: My Booking. De dynamische touroperator is hiermee naar eigen zeggen de eerste in Nederland die de klant een volledig gepersonaliseerde boekingspagina toestuurt.

“De pagina is niet alleen om praktische redenen gemaakt, maar ook om de klant alvast een beetje in de vakantiesfeer te brengen. Op de pagina worden foto’s van de geboekte bestemming getoond, evenals de weersvoorspelling”, aldus de touroperator.

De reserveringsnummers die nodig zijn voor het inchecken bij de accommodatie, vlucht en transfer zijn per onderdeel te zien op de nieuwe boekingspagina. “Geen gedoe meer met het uitprinten van je reisbescheiden; middels deze link kan je overal ter wereld gemakkelijk bij jouw eigen reispagina. Mocht je het toch fijn vinden om je papieren uit te printen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Onderaan jouw eigen ‘My Booking pagina‘ is het namelijk mogelijk om de oorspronkelijke reispapieren te downloaden.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Juni in het teken van TUI Care Foundation bij TUI

Volgende bericht

Niet AVG-proof? Cancel je studiereizen!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."