Nieuws

Reisbranche aanwezig op de Parade

Deel dit artikel

De Parade is een rondreizende theater festival en de ultieme plek om een leuke theater of dansvoorstelling bij te wonen, te genieten van een leuke band, heerlijk te eten of je dagelijkse zomerborrel te nuttigen. Dit is dan ook de reden dat Floow Travel de Parade heeft uitgekozen voor een bijeenkomst.

Samen met hun partners Bentour Reizen, HolidayTaxis, Oad, FTI, Suncamp Holidays en Holiday Extras nodigen ze jullie uit voor een van deze drie avonden, waar leuke activiteiten worden gecombineerd met persoonlijke kennismaking en het educatieve element op een bijzondere manier invullen.

Programma:

  • Kennismaking met Company & Crew in de nabije omgeving van De Parade, 17:30 uur verzamelen. Voor de mensen die iets later zijn zal er iemand blijven wachten.
  • Vertrek met zijn allen richting De Parade. Daar is het mogelijk om te speeddaten met alle bedrijven. Na de speeddate ontvang je enkele muntjes om wat eten of drinken te halen.
  • Gezamenlijk een theatervoorstelling bekijken. Welke voorstelling dit wordt, dát blijft nog even een verrassing.
  • Na de voorstelling een borrel en vrije tijd. Probeer een hapje bij een foodtruck!

Meld je hier aan.

Author


Deel dit artikel

1 Comment

  1. 5 juli 2018 at 12:48

    […] 02: Netwerken op ‘De Parade’, Utrecht. Meer info. […]

Vorige bericht

Stakingen Spanje: crisisteams staan paraat

Volgende bericht

D-reizen lanceert game via WhatsApp

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.