Nieuws

Fly to the West aangesloten bij SGRZ

Deel dit artikel

Per 1 juli is Fly to the West aangesloten bij SGRZ Retail; het garantiefonds voor de zakelijke markt. Fly to the West was al aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. “Reisagenten die bij Fly tot the West boeken, hebben met deze nieuwe garantieregeling ook in de toekomst hun producten gedekt”, zegt Diana Kranz (Sales & Marketing Manager bij Fly to the West).

“Met ingang van 1 juli is de wet op de reisovereenkomst veranderd. De retail is nu verantwoordelijk voor de garantie naar de consument voor alle samengestelde reizen. Door ons aan te sluiten bij het SGRZ zijn de risico’s voor reisagenten afgedekt en kunnen zij hun reizen zonder zorgen bij ons blijven onderbrengen. Reisagenten kunnen bij Fly to the West (onderdeel van Sambasso) terecht voor maatwerkreizen naar de Verenigde Staten en Canada.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Riksja Reizen ontwikkelt visumvrije reizen naar China

Volgende bericht

Bijna 850(!) deelnemers aan kras & win actie Grand Prix studiereis Sunny Cars

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."