TravelPro

Flybe schrapt vluchten door ‘combinatie van factoren’

Overname van Flybe door Connect Airways

De Britse luchtvaartmaatschappij Flybe heeft vandaag meerdere vluchten geschrapt en dupeert daarmee honderden passagiers. Op de website biedt de luchtvaartmaatschappij haar verontschuldigingen aan: “Hoewel 95% van de Flybe-vluchten volgens de normale gang van zaken verloopt, erkennen wij de gevolgen van de huidige annuleringen.”

Flybe laat weten dat het schrappen van de vluchten een gevolg is van een combinatie van factoren. “Seizoensgebondenheid, het einde van het vakantiejaar van de piloten, de paasvakantie, de herstructurering van de basis en het tekort aan piloten in de sector, waarop Flybe de afgelopen maanden heeft gewezen spelen mee. We doen ons best om de gevolgen te verzachten. Klanten wordt geadviseerd om regelmatig onze website te raadplegen voor meer informatie.”

De afgelopen maanden ging het financieel niet goed met de luchtvaartmaatschappij. Inmiddels is Flybe overgekocht door Connect Airways.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Exit mobile version