Nieuws

Fors meer boekingen Snoeyink/Rekro

Spanje specialisten Rekro Reizen en Snoeyink Reizen melden een plus in de zomerboekingen tot eind juni van 35% in vergelijking met het aantal boekingen voor de zomer van 2011. Rekro Reizen en Snoeyink Reizen werden medio 2011 overgenomen door Dutax. Commercieel directeur Ad van Maaren (Profit Travel Consultancy) verwacht voor zomer 2012 tenslotte minimaal 50% geplust te hebben. “Het agentenbestand van Snoeyink Reizen, dat alleen door de ANVR reisbureaus wordt verkocht, is tot circa 900 agenten fors uitgebreid, waaronder vrijwel alle reisburoketens. Het meer dan 100 jaar oude Snoeyink, een begrip voor luxe busreizen naar de Spaanse Costa’s, wordt weer omarmd door de reisburo’s. En ook voor directseller Rekro Reizen is het vertrouwen van de consument volledig terug”, aldus Van Maaren.

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Faillissement Oad geen effect op Pelikaan Reizen

Volgende bericht

KNVB betreurt faillissement Oad Reizen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.