Nieuws

Forse uitbreiding WOW air naar Amerika

Het IJslandse WOW air voegt vier nieuwe Amerikaanse bestemmingen toe aan haar netwerk, namelijk Detroit, Cleveland, Cincinnati en St. Louis. Met deze toevoeging vliegt WOW air naar veertien bestemmingen in Noord Amerika. 

Deze lancering is de grootste toevoeging aan het routenetwerk van WOW air ooit. Maar liefst vier bestemmingen in het Middenwesten van Amerika zullen vanaf het voorjaar van 2018 worden aangevlogen. Alle vluchten zijn met een korte overstap in Reykjavik, waarbij reizigers er ook voor kunnen kiezen om een aantal dagen in IJsland te verblijven om vervolgens zonder extra ticketkosten verder te vliegen naar hun eindbestemming. Aan de oostkust vliegt WOW air naar New York City, Pittsburgh, Boston, Washington DC/Baltimore en Miami. Aan de westkust vliegt de maatschappij naar LA en San Francisco, en nu is het de beurt aan het Amerikaanse binnenland. .

Vanaf 25 april 2018 zal WOW air vier keer per week van Amsterdam naar Detroit vliegen, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Naar Cleveland zullen vanaf 3 mei 2018 vier vluchten per week gaan, op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag. Naar Cincinnati gaan vanaf 9 mei ook vier vluchten per week, op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Tot slot zullen er tussen Amsterdam en St. Louis vanaf 17 mei vier vluchten per week gaan op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. WOW air is in 2015 gestart met haar trans-Atlantische vluchten.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Uitbreiding regionaal team Europa Oman Air

Volgende bericht

Noodtoestand Brits-Columbia verlengd

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.