Nieuws

Foto’s – ANVR Nieuwjaarsreceptie 2020

Januari is een drukke maand voor de reisbranche, die traditioneel wordt afgetrapt met de ANVR Nieuwjaarsreceptie op Kasteel de Hooge Vuursche’ in Baarn. Tijdens de speech van Frank Oostdam (directeur ANVR) werd onder andere bekendgemaakt dat het ANVR-Congres dit jaar naar Marrakech gaat.

Wil je meer lezen over de speerpunten van de ANVR voor het komende jaar? Lees dan TravelPro 2 die vandaag op de mat ligt. Hierin staat een interview met Oostdam over zijn verwachtingen voor 2020.

Bekijk hieronder de foto’s van de ANVR Nieuwjaarsreceptie.

Januari is een drukke maand voor de reisbranche, die traditioneel wordt afgetrapt met de ANVR Nieuwjaarsreceptie op Kasteel de Hooge Vuursche’ in Baarn

Posted by TravelPro on Friday, 10 January 2020

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

VakantieDiscounter naar Duitsland en België

Volgende bericht

Samenwerking Vuelandia en Miles Attack

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.