Nieuws

FOTO’S & FILM: Disneyland Paris presenteert Toy Story Playland

Op zaterdag 4 september presenteerde Disneyland Paris de nieuwste uitbreiding van het magische Walt Disney Studios Park: Toy Story Playland. Een park voor de hele familie, compleet geschaald waardoor het net lijkt alsof je in de achtertuin van Andy loopt tussen de speelgoedfiguren. Met Toy Story Playland wil Disney attracties combineren die geschikt zijn voor de hele familie, jong en oud.

‘Met dit park willen we een verhaal vertellen en mensen het idee geven dat ze net zo groot zijn als de Green Army Men die door het park heen lopen. Daarnaast zijn de attracties niet alleen gericht op de kleintjes, maar voor de hele familie. Zo biedt de Slinky Dog een leuk ritje dat niet te hard gaat, maar krijg je in de RC Racer toch wel wat kriebels in je onderbuik’ vertelt Tracy Eck, Art Director en Principal Lighting Designer bij Disney. ‘De keuze voor een Toy Story gebaseerd park was simpel. De films liepen en lopen gewoon super goed, Toy Story 3 was een hit! Het is zelfs zo dat ‘as we speak’ de volgende Toy Story Playland gebouwd word in Disneyland Hong Kong.’

Foto’s:
[nggallery id=11]

Film

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

8 september - Disneyland Paris presenteert Toy Story Playland

Volgende bericht

Buro Scandinavia begeeft zich op glad ijs

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.