FotosNieuws

FOTO’S: Huwelijk Fred en Ilonka Verlinden in Vegas

Fred en Ilonka Verlinden (Stip Reizen) zijn in Vegas opnieuw in het huwelijk getreden. TravelPro was aanwezig bij de ceremonie van de “renewal of the vows” van het Stip echtpaar Fred en Ilonka, een uiterst gevoelige ceremonie onder de bezielende leiding van Elvis “the king” himself.

Omstreeks 22 uur dus Stip(t) vertrok het echtpaar in een acht meter lange glanzende witte limousine richting “The Graceland Chapel” waar zij rond 22.30 uur elkaar trouw in voor en tegenspoed beloofde. Het was een authentieke Vegas-wedding die zich in snel tempo voltrok, maar waar de Stipjes wel de tijd namen om elkaar duidelijk te maken dat zij elkaars l.o.m.l. zijn. (Love of my live, red.). Getuigen Tom en Anna vergezelde het kersverse bruidspaar. Na afloop van de ceremonie verplaatste het feest naar “Encore”, de piano bar in het Wynn hotel waar onder het genot van een glas champagne deze emotionele avond tot in the late uurtjes gevierd werd.

Bekijk het hele album op onze Facebook-pagina.

© 2013 – 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Laila Bastinck
    13 juni 2013 at 13:45

    heeeeeeeeeeeeeeel leuk, genieten jullie maar, veel liefs Laila

Vorige bericht

58% wil geen actief contact met reisorganisaties via social media

Volgende bericht

Specials Reisburo Actueel #11: USA, Autohuur & Cruise Class

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.