Ruim 60 reisagenten genoten afgelopen donderdagavond van een Culinaire avond in de Kookfabriek te Amsterdam. Dat Austrian Airlines ook binnen de Lufthansa Group `Austrian` blijft werd door Els Sunaert, Core Team Manager Benelux en France nogmaals benadrukt. “De set-up binnen de organisatie is veranderd maar het product en de naam Austrian blijven zoals die altijd waren”, alsdus Sunaert. Na ontvangst met prosecco en een amuse hapje werd het de hoogste tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Onder leiding van deskundige chefs werd een heerlijk 4-gangen herfstmenu naar recept van sterrenchef Ron Blaauw bereid. De salade van paksoi en gamba werd tijdens het koken als heerlijk genuttigd. In groepjes werd de gegrilde rode biet, de parelhoen, de wortelcrème, de aardappelgratin en de chocolade biscuit bereid. Naast het bereiden van de overheerlijke maaltijd was er gelegenheid om onder deskundige leiding van een vinoloog verschillende Oostenrijkse Wijnen te proeven.

Naast de kook-schorten kregen de reisagenten ook nog een leuke goodiebag mee die mede namens Vienna Tourist Board werd aangeboden.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.286039271471455.66920.125668274175223&type=3