Nieuws

Fotowedstrijd ‘Inspired by Iceland’

Icelandair organiseert een fotowedstrijd met als thema `Inspired by Iceland`.

Deelnemers worden gevraagd op creatieve manier te laten zien hoe zij door IJsland zijn geïnspireerd. Tot en met 31 september 2010 kunnen zij hun foto(s) op de site van Icelandair plaatsen en kunnen alle bezoekers van de websites Icelandair.nl en Mijnalbum.nl hun stem uitbrengen op hun favoriet. Foto´s die uiteindelijk in de top 20 eindigen maken kans op het winnen van twee retourtickets naar IJsland.

Deze actie is onderdeel van de in juni gelanceerde campagne ´Inspired By Iceland’. Focus van de campagne ligt op de veiligheid van IJsland als toeristische bestemming, de vele interessante hoogtepunten die het land te bieden heeft, prachtige natuur en een verscheidenheid aan kunst en cultuur. Icelandair hoopt met deze online actie het prachtige IJsland bij een brede doelgroep onder de aandacht te krijgen. `We hopen een groot aantal foto´s te ontvangen, gemaakt in diverse gebieden op IJsland. Foto´s door bezoekers voor bezoekers`, aldus Manon ten Have, Sales en Marketingmanager Nederland.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Leerzame, kostbare en leuke wedstrijdprijs

Volgende bericht

Stip Reizen: ‘Hoger serviceniveau dankzij online chat’

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.