Nieuws

Frans Bureau voor Toerisme lanceert de Tour de Glamping

Het Frans Bureau voor Toerisme, Atout France, heeft deze week het spel de Tour de Glamping gelanceerd op www.tourdeglamping.nl. Door deel te nemen aan het spel maakt de bezoeker een virtuele reis langs de verschillende glampings in Frankrijk. Elke nieuwe bestemming roept een vraag op. Bij het goede antwoord wordt het autootje ontdaan van een stuk bagage. Immers, een glampeerder heeft bijna geen bagage nodig voor een geslaagde vakantie! Een aantal vragen betreffen de mening van de speler. De antwoorden hierop worden gebruikt om het glampingaanbod in Frankrijk te verbeteren.Nederlanders zijn grote kampeerliefhebbers en kiezen graag Frankrijk als vakantiebestemming. Ze zijn de belangrijkste buitenlandse doelgroep op het gebied van kampeervakanties. Meer dan 40% van de internationale kampeerders in Frankrijk is afkomstig uit Nederland. Daarnaast is de verblijfsduur van de Nederlandse kampeerder gemiddeld hoger dan die van andere internationale kampeerders. De gids glamping in Frankrijk geeft een handig overzicht van de verschillende campings en nieuwe trends die zeer populair zijn onder Nederlanders. De gids is gratis verkrijgbaar via het Frans Bureau voor Toerisme en in te zien op de site www.glampinginfrankrijk.nl.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Wildeman nieuwe Sales Manager Nederland & België Sunny Cars

Volgende bericht

EurAm op Dutch Tourism Expo

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.