Nieuws

Fred van Eijk krijgt reisrubriek op RTL4

In het TV programma LXRY TV ontvangt Yves Gijrath elke week een boeiende gast in de studio en praat met hem of haar over actuele onderwerpen. Kernwoorden hierbij zijn inspiratie en passie. Daarnaast houdt LXRY TV de kijker op de hoogte van trends op het gebied van lifestyle, reizen, wonen, gadgets, beauty, wellness en gezondheid.

In deze nieuwe serie zal Fred van Eijk, oprichter van Travel Counsellors – gekozen tot beste reisaanbieder van Nederland – de nieuwe reisrubriek presenteren. Nieuwtjes over hotels, bestemmingen, cruises en reizen. Fred zal samen met diverse partners de kijkers inspireren voor hun volgende droomreis. Er zijn nog slechts enkele uitzendingen beschikbaar om samen te werken.

Het nieuwe seizoen van LXRY TV start op zondag 30 maart. LXRY TV is met de reguliere uitzendingen te zien op zondag rond 13.30 uur op RTL 4. De herhaling is te zien op maandag op RTL 7 om ongeveer 0.00 uur.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Nog meer focus Travelport en transavia.com op reisagent

Volgende bericht

Sla je slag tijdens de ‘Middernacht Sale’

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."