Blogs

Frisse blik

arjen22Wat was de Vakantiebeurs vakdag van 2013 weer goed georganiseerd. Makkelijk parkeren, online registreren en snel doorlopen én de mogelijkheid tot het bezoeken van talloze bijeenkomsten.

Natuurlijk werd er weer ouderwets gezanikt op zij die er niet waren met een stand of niet de moeite namen iets te organiseren voor de reisagent, waarvan zij zeggen dat ze nog steeds erg
belangrijk zijn voor de organisatie. Terecht?!

En niet te vergeten de vele ‘consumenten’ die de vakdag bezochten. Maar voor hen toch wel lekker dat ze zich niet in de massa hoeven te begeven die zich tijdens de consumentendagen als vee over de beursvloer moet voortbewegen.

Het viel mij ook op dat er door velen wordt teruggekeken op hoe het ooit was. Natuurlijk was het vroeger beter. Benieuwd hoe de vakdag er volgend jaar uitziet. Zullen de touroperators die werden gemist er dan wel staan? En zullen de consumenten er dan niet meer rondlopen? Ik denk dat er weinig anders zal zijn dan deze laatste editie, maar het zou leuk zijn.

De beurs was natuurlijk vooral een gezellig weerzien van (oude) bekenden en ontmoetingen met hen die je niet eerder ontmoette. En het was zoals ieder jaar weer vooruitkijken op wat komen gaat. Niemand krijgt meer iets in de schoot geworpen en ‘iedereen heeft het moeilijk’ hoorde je maar om je heen. Maar toch was daar bij iedereen een lach op het
gezicht, maar wat wil je met een dag die begint met champagne-ontbijt…

Arjen Lutgendorff

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Studiereizen gezocht

Volgende bericht

Knuffelen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."