Nieuws

FST Group: Air Cruise Collection presentatieavonden

Deel dit artikel

Net nu de nieuwe Air Cruise ‘Parels van Afrika’, vertrek 11 februari 2019, in verkoop is organiseert Four Season Travel Group (FST Group)/Air Cruise Collection speciaal voor de retail en haar klanten vier verschillende presentatieavonden door heel Nederland.

Reisarchitect Piet Visser zal zijn nieuwe reisontwerp toelichten en zal tevens vertellen wat de klant allemaal te wachten staat tijdens deze unieke ervaring. Reisagenten zijn samen met de klant(en) van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met deze unieke Air Cruise Parels van Afrika. Tevens zijn de reisspecialisten van Air Cruise Collection aanwezig om na de presentatie de klant en reisagent te woord te staan.

Bij interesse is aanmelding gewenst. Dit kan door een email te sturen aan tatiana@fstgroup.nl. Vermeld naam, adres, organisatie, de datum van de gewenste presentatie en het aantal bezoekers. Dit kan ook telefonisch worden doorgegeven via 088 – 1307380 of 06-14753053. Kijk voor meer informatie op: fstgroup.nl/nl/aircruisepresentatieavond. Air Cruise Collection werd in 2016 toegevoegd aan het aanbod van de FST Group.

De presentatieavonden vinden plaats op:

Maandag 2 juli, 19.30 – 21.30 uur l Tilburg, Auberge du Bonheur
Dinsdag 3 juli, 19.30 – 21.30 uur l Zwolle, Grand Hotel Wientjes
Woensdag 4 juli, 19.30 – 21.30 uur l Zeist, Kasteel Kerckebosch
Donderdag 5 juli, 19.30 – 21.30 uur l Rotterdam, Worldhotel Wings


Deel dit artikel
Vorige bericht

Greenpeace lanceert 'Groene Reiswijzer'

Volgende bericht

Vliegtickets.nl: populariteit Schiphol neemt af

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.