Nieuws

FST Group voegt Aircruise Collection toe

Deel dit artikel

Four Season Travel Group heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf Aircruise Collection heeft toegevoegd aan haar aanbod. Tijdens een cruise, reist de passagier niet per schip, maar per vliegtuig door (in dit geval alleen nog) Afrika. Corstiaan van Pelt (Marketing Manager bij ‎Four Seasons Travel Group): “Een Boeing 737 wordt omgebouwd tot een business class-opstelling en biedt ruimte aan 52 stoelen, normaal is dit aantal 160 passagiers. Met dit toestel wordt in 20 dagen een continent aangedaan. Het vliegtuig, met de eigen bemanning, blijft de gehele reis bij je. Passagiers vliegen van hoogtepunt naar hoogtepunt.”

Momenteel wordt het product al aangeboden voor het continent Afrika, in november worden de nieuwe aircruises voor 2017 bekendgemaakt. “Dat worden zeventien-, achttien-, twintig-daagse reizen naar een bepaald continent. Tijdens de reis worden alle hoogtepunten – zowel letterlijk als figuurlijk – bezocht, die men normaal gesproken nooit in een reis kan zien.” Four Season Travel Group richt zich hiermee op het luxe segment. “De doelgroep zijn mensen die al heel veel hebben gereisd en hebben gezien, zij zijn op zoek naar iets nieuws en unieks. En dit is zo’n product waarmee we die doelgroep kunnen bedienen en kunnen inspelen op hun behoeften.”

Foto: Corstiaan van Pelt, Henriette van Pelt en Cees van Pelt.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Veel dicht in Thailand

Volgende bericht

KLM: twaalf nieuwe winterbestemmingen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."