Vacature

FTI zoekt Medewerker cliëntenservice (M/V)

Kom werken bij de gezelligste touroperator en het leukste service center (ams24) van Nederland! FTI Reizen is onderdeel van het Duitse FTI Touristik, is een jong, fris bedrijf en is gevestigd in Hoofddorp. Vanuit hier zorgen wij met zeventien medewerkers ervoor dat onze klanten de beste vakantie ooit beleven, zonder zorgen en perfect tot in de puntjes geregeld. En daar kun jij deel van uitmaken!

Jouw werkzaamheden:
Zie jij elke feedback van onze klanten als een nieuwe kans en weet jij passende oplossingen aan te dragen en te zorgen voor tevreden klanten? Dan ben jij wellicht de geschikte persoon voor ons customer service team. Een diverse en uitdagende baan. Van het in ontvangst nemen van de klacht, het registreren en beheren van de correspondentie in het systeem tot het in- of extern uitzetten van de klachten en het vaststellen van de eventuele vergoeding voor de klant. Daarnaast behoor je tot de spil van de organisatie en heb je intensief contact met vele afdelingen om te zorgen dat de kwaliteit van ons mooie product verbeterd wordt.

Jouw profiel:
Je hebt een afgeronde toeristische opleiding en minimaal 2-3 jaar aan aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie. Je kunt je goed uit de voeten in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast ben je probleemoplossend, servicegericht en heb je zin om in een jong en snelgroeiend bedrijf te werken.

Wat kunnen we je bieden:
– Een salaris conform de reisbranche CAO
– 24 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– Een uitgebreid trainings- en begeleidingstraject

Sta jij te popelen om bij ons gezellige team aan te sluiten? Heb je interesse? Stuur dan jouw cv en motivatie per mail naar: humanresources@ams24.nl

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

FTI zoekt Medewerker Service Support (M/V)

Volgende bericht

Olga Keegstra nieuwe Commercieel Manager 333travel

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.