Vacature

FTI zoekt Medewerker Service Support (M/V)

Kom werken bij de gezelligste touroperator en het leukste service center (ams24) van Nederland! FTI Reizen is onderdeel van het Duitse FTI Touristik, is een jong, fris bedrijf en is gevestigd in Hoofddorp. Vanuit hier zorgen wij met zeventien medewerkers ervoor dat onze klanten de beste vakantie ooit beleven, zonder zorgen en perfect tot in de puntjes geregeld. En daar kun jij deel van uitmaken!

Jouw werkzaamheden
In het service center ben je de hele dag bezig met het mooiste product dat je maar wensen kunt namelijk het verzorgen van mooie reizen over de hele wereld. Je zorgt ervoor dat speciale wensen en aanvragen zorgvuldig behandeld worden. Je staat in nauw contact met de reisorganisator en de reisbureaus zowel via de telefoon als ook via de mail. Service staat bij jou hoog in het vaandel en door jou expertise weet jij de vragen vakkundig en snel af te handelen.

Jouw profiel:
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding. Ervaring op een reisbureau of in de commerciële dienstverlening is een vereiste. Telefoneren is één van je hobby´s en je hebt altijd een glimlach op de lippen. Een job van 9 tot 5 is niets voor jou, want je hebt graag flexibele werktijden? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Wat kunnen we je bieden:
– Een salaris conform de reisbranche CAO
– 24 vakantiedagen
– Reiskostenvergoeding
– Een uitgebreid trainings- en begeleidingstraject

Sta jij te popelen om bij ons gezellige team aan te sluiten? Heb je interesse? Stuur dan jouw cv en motivatie per mail naar: humanresources@ams24.nl

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM’s ‘Tune into your Travel’ maakt wachten aangenamer

Volgende bericht

FTI zoekt Medewerker cliëntenservice (M/V)

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.