Nieuws

Fyra gaat vaker rijden

Deel dit artikel

NS Hispeed verdubbelt vanaf volgende week maandag de frequentie van Fyra. Vanaf 4 oktober rijdt de trein op doordeweekse dagen twee keer per uur tussen Rotterdam, Schiphol en Amsterdam. Met een reistijd van 43 minuten biedt NS Hispeed met Fyra de snelste verbinding tussen Rotterdam en Amsterdam. De reistijd tussen Schiphol en Rotterdam is slechts 26 minuten, ruim 45% sneller dan de auto. Van 4 t/m 10 oktober is er een speciaal aanbod voor klanten om het comfort en de snelheid van Fyra te ervaren. Bij aankoop van een enkele reis voor Fyra kan men gratis retour reizen. Deze actie is ook geldig op de Superdiscount, het voordeligste tarief van Fyra. Voor € 10,50 euro reist de klant van Amsterdam naar Rotterdam, en in de genoemde actieperiode dus ook retour. Fyra rijdt 32 keer per dag. De eerste trein vertrekt om 05.56 uur vanaf Amsterdam en om 06.23 uur vanaf Rotterdam. De laatste Fyra vertrekt om 22.26 uur uit Amsterdam en om 22.53 uur uit Rotterdam. Voor dienstregeling, actievoorwaarden en boekingen: www.NSHispeed.nl/agent

Meer over Fyra en de ontwikkelingen bij en toekomstplannen van NS Hispeed lees je in TravelPro van 7 oktober in een exclusief interview met Annemarie Ariesen, manager Business to Business bij NS Hispeed.


Deel dit artikel
Vorige bericht

ROBINSON kidsclinic met hockeyster Ellen Hoog

Volgende bericht

Winnaar Dinner Workshops ABC-rondreis bekend!!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.