Nieuws

Ga gratis naar de sneak preview van Eat Pray Love

Gratis een avondje naar de film? Visit Indonesia/VITO (visit indonesia tourism officer) nodigt je uit om gratis de sneak preview van de film Eat Pray Love met onder andere Julia Roberts bij te wonen op dinsdag 5 oktober aanstaande om 18.15 uur in Pathé Buitenhof in Den Haag.

Meld je snel aan door een mail te sturen met daarin je naam en de naam van het reisbureau waar je werkzaam bent naar Iris Eijssen: iris@tmc-world.com

Omdat de film voor een deel is opgenomen op het Indonesische eiland Bali had Visit Indonesia in samenwerking met TMC het idee om iets leuks te organiseren. Met Pathé is geregeld dat er twee dagen voordat de film officieel in premiere gaat een zaal is afgehuurd om de film alvast te bekijken. Er is een groot aantal mensen uit de reiswereld uitgenodigd, waaronder afgevaardigden van Garuda Indonesia en de Indonesische Ambassade.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Nationaal Marokkaans Verkeersbureau lanceert nieuwe reclamecampagne

Volgende bericht

Maurits Kruytzer verlaat MSC Cruises

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.