Nieuws

Ga je mee naar Bratislava?

Bratislava Convention Bureau nodigt Nederlandse productmanagers uit voor een exclusieve driedaagse Fam. Trip (van 24 – 26 oktober) naar Bratislava en ontdek de bestemming als authentieke stad met een charmante mix van barokke paleizen, burchten, kastelen en moderne bars en restaurants.

Maak kennis met Slowaakse kunst en de regionale keuken. Inspecteer de moderne Elesco wijnmakerij, met zijn interessante concept rond wijn, eten en kunst.  Zin in actie? Stap in op de Touareg off-road rit en vind de plek voor wildwater raften in Cunova. Er is gereserveerd voor maximaal vijf deelnemers uit Nederland. Schrijf je zich snel in via The Destination Factory.

 

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

16% van de vakantiegangers wacht op last minute

Volgende bericht

Nationale rouw om slachtoffers MH17

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."