Nieuws

Ga jij ook naar de Kanaaleilanden met Sunair?

Als je twee vliegreizen naar de Kanaaleilanden boekt, mag je zelf een dagje gratis op en neer met Sunair! Daarnaast mag je één introducée meenemen voor slechts € 75. De huurauto ter plaatse regelt Sunair voor je. Stuur jouw reserveringsnummer (gemaakt vanaf nu) naar sales@sunair.nl en geef aan of je ook een introducée meeneemt en welk eiland je voorkeur heeft. Sunair informeert je over de data.

De kanaaleilanden liggen slechts op 1,5 uur vliegen vanaf Rotterdam (vliegen doet je klant met CityJet). De eilanden bieden een heerlijk klimaat, prachtige flora en fauna, de gastvrijheid van Engeland en de keuken van Frankrijk. De eilanden zijn zowel per auto, per fiets als te voet goed te verkennen en zijn een waar paradijs voor natuur- en cultuurliefhebbers en levensgenieters. Sunair stuurt een gratis Dominicus reisgids mee bij de reisbescheiden. Via sales@sunair.nl kun je een DVD aanvragen als je graag een kort filmpje van de eilanden wilt bekijken.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Catastrofe in Nieuw-Zeeland door aardbeving

Volgende bericht

'Droomreizen in Azië' vanaf zondag op de buis

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."