Nieuws

Ga mee op studiereis naar Riga!

Het nieuwe retailmerk TravelExperts.nl organiseert, samen met het Riga tourist office en airBaltic, in december weer een bijzondere studiereis waarin Letland en de stad Riga centraal zullen staan. Het thema, dat aan deze reis gekoppeld wordt, is ‘Cultureel Riga’. Dit is jouw kans om daar, in een buitenlandse omgeving op een leuke en praktische manier, samen met andere reisadviseurs, meer over te weten te komen.

Riga is een van de mooiste steden van Letland en tevens ook de grootste Baltische stad. Riga is sterk groeiend en heeft ruim 700.000 inwoners. De stad ligt aan weerszijden van de Westelijke Dvina (Lets:Daugava), dicht bij de monding in de Golf van Riga (Oostzee). Het is het politieke, economische en culturele centrum van Letland.

In drie dagen tijd wordt er tijdens de studiereis geprobeerd een zo’n breed mogelijk beeld te laten zien van alles wat een stedentrip Riga te bieden heeft. Je krijgt onder andere een stadsrondleiding, bezoekt de indrukwekkende Townhall Square, de Nationale opera en tevens maakt St Peter’s Kerk onderdeel uit van het programma. Het doel van de studiereis is om een objectief beeld te schetsen van alle mogelijkheden welke Riga te bieden heeft. Daarbij wordt gefocust op het vergroten van de algemene kennis van Riga. Bovendien kunnen de deelnemers aan de studiereis fungeren als kennisbron voor de overige medewerkers op het reisbureau. Na het deelnemen aan de studiereis, is het van belang dat jij als deelnemer in Nederland bekendheid geeft aan jouw deelname aan de reis.

Wanneer en wat (onder voorbehoud):
Van 11 december tot en met 13 december 2015

Voor wie?
– Twaalf deelnemers.
– Reisadviseurs werkend voor een SGR en ANVR erkend reisbureau.
– Reisadviseurs die nog niet eerder met Travelservice.nl en/of Rigareizen.nl zijn mee geweest hebben voorrang.

Wat wordt van je verwacht?
– Eigen bijdrage: € 65 per persoon. Hierin zijn vlucht, overnachtingen, maaltijden, vervoer, excursies en reisbegeleiding inbegrepen.
– Actieve deelname tijdens reisprogramma.
– Na afloop van de reis zet de deelnemer zich in, om de tijdens de reis opgedane ervaringen aan een breder publiek bekend te maken.

Deelnemen?
Meld je aan voor de stedentrip Riga door hier te klikken.

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Lions Dive & Beach Resort Curaçao showt vernieuwde kamers

Volgende bericht

Lees TravelPro #42 van 14 oktober online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."