Nieuws

Gambia winterzon 2010/2011 nu boekbaar

Het aanbod naar Gambia winterzon 2010/2011 is nu al volledig boekbaar bij Sudtours. De populariteit van het kleinste land van Afrika neemt de afgelopen jaar zienerbaarlijk toe. De speciale Sudtours winterzon 2009/2010 Gambia bleek een groot succes. Daarom is het aanbod voor komende winter nog uitgebreider. Klanten kunnen profiteren van hoge vroegboekkortingen en zich al verdiepen in de Sudtours Winterzon 2010/2011 Gambia brochure vanaf mei.

Met Sudtours kun je verblijven in de badplaatsen Kololi, Kotu en Cape Point. Ook de rustigere plaatsen Brufut en Bijilo evenals hoofdstad Banjul ontbreken niet in het aanbod. Het aanbod is uiteenlopend van knusse en kleinschalige appartementen tot comfortabele hotels, bungalows en lodges. Kortom: Voor elk wat wils! Christian Bovenhorst, Manager Retail Sundio Group: ‘Door de diversiteit in accommodaties en de goede prijs/kwaliteitverhouding kan iedere klant terecht bij Sudtours voor een winterzonvakantie in Gambia die aansluit bij de persoonlijke wensen van de klant’.

Lees in TravelPro 14 wat de voordelen zijn van het boeken van Gambia winterzon online bij Sudtours.

Melanie van Grunsven

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Reisburo Nijenhuis meldt faillissement

Volgende bericht

Business points bij Air Berlin

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."