Nieuws

Garuda Indonesia hervat non-stopvlucht Amsterdam – Jakarta

Deel dit artikel

Sinds 1 oktober 2019 heeft Garuda Indonesia haar non-stop vlucht van Amsterdam naar Jakarta aangepast naar een directe vlucht van Amsterdam naar Bali, met een tankstop in Medan. Op deze verbinding wordt structureel gebruik gemaakt van de Airbus A330-200, met in het vooruitzicht een aanpassing naar haar nieuwste toestel: de Airbus A330-900neo.

Na een heroverweging zal Garuda Indonesia per 19 februari 2020 het voormalige schema, de non-stopvlucht van Amsterdam naar Jakarta, weer hervatten (met vertrek uit Jakarta op 18 februari). Op dit moment staat het nieuwe schema voor het resterende winterseizoen geladen in de reserveringssystemen. Het zomerseizoen wordt hier spoedig bijgevoegd. Met het herinvoeren van de non-stop Amsterdam – Jakarta vlucht beschikken reizigers vanaf Amsterdam weer over één stop internationale verbindingen naar o.a. Singapore en Bangkok en een snellere verbinding naar Perth, Australië.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

TUI en Kras annuleren rondreizen China

Volgende bericht

Nieuw!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."