Nieuws

Garuda komt met nieuwe tarieven stoelreserveringen

Garuda Indonesia introduceert nieuwe tarieven voor het reserveren van een stoel op internationale vluchten voor haar passagiers en reisagenten.

Afhankelijk van het tariefsoort hanteert de luchtvaartmaatschappij voordeligere tarieven om nog meer mogelijkheden te bieden om alvast een reguliere stoel te reserveren voor boekingen waarvan de tickets al uitgegeven zijn. Voor boekingen met boekingsklasses vanaf ‘N’ en Frequent Flyer members met Garuda Miles Platinum of vergelijkbare status van SkyTeam partners blijft het reserveren van stoelen kosteloos.

“Wij zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe, meer marktconforme, tarieven per stoelreservering op onze route tussen Amsterdam en Jakarta beter aansluiten bij de wensen van onze passagiers en reisprofessionals. Uiteraard kan men ook wachten totdat men online kan inchecken, 24 uur voor vertrek, maar dan loopt men het risico dat de voorkeursstoelen niet meer beschikbaar zijn”, aldus Rick Wouters, Marketing & Sales Manager voor Continental Europa.

Voor stoelen met extra beenruimte of nooduitgangstoelen blijven de tarieven ongewijzigd.

Hieronder de nieuwe tarieven:

KlasseINTERNATIONAL FLIGHT

≤ 3 HOURS

INTERNATIONAL FLIGHT

> 3 HOURS

Oud TariefNieuw TariefOud TariefNieuw Tarief
Q/T/VUSD 20 / EUR 18EUR 10USD 40 / EUR 35EUR 18
H/S/L/XUSD 40 / EUR 35EUR 20USD 60 / EUR 52EUR 35

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Spraak reisassistent

Volgende bericht

Win! Oad geeft wintersport vakantie Noorwegen weg

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."