Nieuws

Garuda: non-stop vluchten vanaf London Heathrow naar Bali

Garuda Indonesia start per 22 januari met non-stop vluchten vanaf London Heathrow naar Bali.

Deze unieke non-stop vlucht vanaf London Heathrow is onderdeel van de aangepaste route van Jakarta – London Heathrow – Bali – Jakarta. Dit in de plaats van de huidige retourvlucht tussen Londen en Jakarta. De iets meer dan 15 uur durende vlucht naar Bali vertrekt om 21.55 uur en komt de volgende dag aan om 21.15 uur in Denpasar. Op de route naar Bali zet Garuda Indonesia een Boeing 777-300ER in met een twee klasse configuratie. Aan boord van dit toestel is plek voor 26 Business Class passagiers en 367 Economy Class passagiers.

Garuda Indonesia heeft de route naar Indonesië gewijzigd om een unieke verbinding naar Bali aan te bieden in de groeiende markt van het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast bieden we een snellere verbinding aan naar onder meer Sydney en Melbourne, met een unieke stop-over mogelijkheid op Bali. Deze nieuwe non-stop verbinding naar het voor toeristen meest populaire Indonesische eiland is de enige non-stop verbinding tussen West-Europa en dit paradijselijke eiland. De vlucht terug vanuit Bali naar het Verenigd Koninkrijk wordt vooralsnog met een overstap in Jakarta uitgevoerd.

Met deze nieuwe vlucht doet Garuda Indonesia vanuit Amsterdam zestien keer per week Bali aan. Namelijk zes keer per week met Garuda Indonesia via Jakarta, zeven keer per week met de Garuda Indonesia codeshare vlucht (uitgevoerd door KLM) via Kuala Lumpur en Jakarta naar Bali en nu drie keer per week non-stop vanaf London Heathrow.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM annuleert morgen 159 vluchten

Volgende bericht

The Travel Club lanceert HolidayPlanners

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."