Blogs

Gekkenhuis

Bij de Media Markt is het te koop, een ruimtereis. De gezamenlijke actie van Media Markt, Samsung en Space Expedition Corporation SXC) is een onderdeel van het Media Markt Gekkenhuis dat jaarlijks zal terugkeren.

De reis is te winnen, maar ook boekbaar voor een bedrag van € 73.333. Dat is geen misselijke prijs, zou er ook commissie over dat bedrag worden gegeven?!

Persoonlijk vind ik het een misser dat niet een grote touroperator of reisbureauketen in Nederland de eerste is met dit product, je zou maar een ZRA zijn en een ruimtereis voor twee personen boeken, kassa!

Kan dit eigenlijk zomaar? Een elektronicaconcern dat reizen gaat verkopen en ook uitvoeren? Zijn zij aangesloten bij de ANVR en het SGR? Wat als de vlucht niet door kan gaan, omdat er weer eens een tropische storm over komt, wie betaalt de geleden schade en als je te laat vertrekt, en is er dan sprake van DBC? Zo ja, dan is € 600 ineens helemaal niet zoveel geld.

Waar is de creativiteit gebleven in de Nederlandse reiswereld? Doorgaans komt men niet verder dan ‘VAN/ VOOR’, ‘2=3’ en ga zo maar door. Oké, eerlijk is eerlijk, dat TUI cruises verkoopt met als vertrekhaven Aruba is best slim, en Corendon dat St. Tropez weer op de kaart zet is ook goed bedacht.

Ik heb zelf natuurlijk wel een Samsung televisie gekocht. Stel je voor dat ik die reis win. Regeerakkoord, het eurootje van Rutte of Samson toeslag?

Ik ben toch niet gek?!

Tom van Apeldoorn
t.van.apeldoorn@reisburoactueel.nl

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 15 november 2012 at 19:30

    The Travel Club biedt al bijna een jaar een mogelijkheid tot ruimtevlucht aan; check maar eens op http://www.thetravelclub/nl en dan de button reisthema’s.

Vorige bericht

Specials Reisburo Actueel #22: Winter in Duitsland & Aruba

Volgende bericht

Reisburo Actueel #22

Auteur

TJ van Apeldoorn

TJ van Apeldoorn

T.J. is commercieel directeur bij TravelPro.