Nieuws

Genomineerden Vakantiebeurs Awards bekend

De genomineerden die kans maken op een Vakantiebeurs Award zijn bekend gemaakt. Berichten dat alleen standhouders kans zouden maken op een award kloppen volgens Editha Hoogenberg (Marktmanager Vakantiebeurs) niet. “Het was voor iedereen mogelijk om zich in te schrijven, zowel voor standhouders als voor niet-standhouders”, zo laat zij weten tegenover TravelPro. De awards worden dit jaar voor het eerst uitgereikt tijdens het Vakantiebeursfeest op de vakdag (dinsdag 13 januari) in SuperNova, op de eerste verdieping van het Jaarbeurscomplex. Het feest is er voor iedereen en begint om 18.00 uur.

Uit alle inzendingen voor de Vakantiebeurs Awards maakte een vakjury (Isabel Mosk van Destination Think!, Ad Schalekamp van NBTC-NIPO Research en Sander Beunk van de Vakantiebeurs)  een eerste schifting op basis van originaliteit, innovativiteit, de mate waarin wordt ingespeeld op vakantietrends, prijs-kwaliteitverhouding en niet te vergeten duurzaamheid. Consumenten kunnen met ingang van vandaag stemmen tot en met 11 januari 18.00 uur via de website van de Vakantiebeurs. De presentatie van de uitreiking is in handen van radio-dj Fernando Halman.

Stemmen kan op de website van de Vakantiebeurs. Wie een stem uitbrengt op de Vakantiebeurs Awards, maakt kans op een VIP-arrangement bij de start van de Tour de France 2015 in Utrecht.

Verre bestemmingen
Tiara Tours (Trans Siberië Express)
Habari Travel (Safari’s Oeganda, Rwanda, Tanzania)
Travel4Change (Summer4Change, jongerenreizen met vrijwilligerswerk)

Outdoor & Sport
Aktiva Tours (Fiets- en Wandelvakanties)
Snowman/ID Travel (Wintersportvakanties Turkije)
Spaans Verkeersbureau (Sport in contact met de natuur)

Steden & Cultuur
Stedentrips.nl
Hanzesteden info (Mannenshopgids Hanzesteden)
Baja Bikes (Fietstours in wereldsteden)

Familie & Kinderen
Erfgoed Bossem (Totaalbeleving natuur, landschap en biologische boerderij)
Dades Reizen (Thematische Familiereizen door Marokko)
P-reizen (Aangepaste reizen)

Cruises & Zeilen
Offshore Yacht Center
Norge Reiser (Kleinschalige expedities Spitsbergen en Groenland)
Sail-Events Zeilvakanties

Kampeer & Camping
Stacaravandelen.nl
De Jong Intra Tours
Alpha Rent A Car, Oeganda

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Transeurope eerste Belgische ANVR-lid

Volgende bericht

Lees TravelPro #25 online!

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.