Nieuws

Gerlos en Val Thorens meest populair

De website www.mijnsneeuw.nl presenteert vandaag de resultaten van een onderzoek onder ruim 3000 wintersporters die meer dan 380 bestemmingen opgaven. De informatie is verzameld via het sociale netwerk Hyves.

Uit het onderzoek blijkt dat Oostenrijk met stipt op nummer 1 staat wat betreft meest populaire wintersportland. Frankrijk volgt Oostenrijk op met 19% gevolgd door Zwitserland, Duitsland, Tsjechië en Italië.

Populairste wintersportdorpen
Uit de top tien blijkt dat het Oostenrijkse Gerlos veruit het populairst is onder Nederlandse wintersporters. Het Franse Val Thorens volgt. Opvallend is dat de daarop volgende bestemmingen in de top tien alleen in Oostenrijk liggen.

Overige feiten
Dé wintersportmaand is februari. Bijna 50% gaat in februari op vakantie. 55% Van de ondervraagden geeft aan met twee vrienden te gaan en 46% geeft aan met drie personen of meer te gaan.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. 16 februari 2010 at 17:04

    Zie ook ons Reisverslag over wintersport in gerlos op:
    http://www.mijnsneeuw.nl/wintersport-specials/reisverslag-gerlos-2010.php

Vorige bericht

Media voor Oad-actie

Volgende bericht

KLM tweede in Twinkle100

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."