Nieuws

Germania, DUS en Annex Tour nodigen jullie uit

Germania, Düsseldorf Airport en Annex Tour nodigen jullie uit voor de Zomer Roadshow 2017. Voordat het hoogseizoen begint willen de organisaties reisagenten een voorproefje geven van de meest populaire vakantiebestemmingen met vertrek vanuit Düsseldorf.

Simone Roeffen van Annex Tour presenteert het zomerprogramma en zal alle vragen beantwoorden. Holger Sommer van Düsseldorf Airport en Detlef Döbberthien van Münster – Osnabrück zullen uitleg geven over wat er allemaal vernieuwd is op de luchthaven. Daarnaast zal Germania een overzicht geven van hun bestemmingen; vanaf het Spaanse vasteland tot aan de oostelijke Middellandse Zee en geeft informatie over hun service.

De Roadshow, inclusief diner, vindt plaats op:
3 juli: Van der Valk Hotel Venlo
4 juli: Van der Valk Hotel Emmen
5 juli: Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
6 juli: Van der Valk Hotel Arnhem
7 juli: Vam der Valk Hotel Hengelo

Wil je graag aanwezig zijn dan kan je dit inschrijfformulier invullen en e-mailen naar: germania@intergsa.com. Inschrijven kan tot 16 juni.

 

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

"Verdienmodel te triest voor woorden…"

Volgende bericht

Tinker Travel definitief failliet

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.