Nieuws

Gerrit Slot vertrekt bij TUI Nederland

Gerrit Slot (sinds juni 2013 Directeur KRAS.NL) zal vertrekken bij TUI Nederland, dat is gisteren intern bekend gemaakt bij de touroperator. Slot heeft in totaal tien jaar bij TUI Nederland gewerkt waarvan negen jaar als COO. Slot blijft tot er een opvolger is gevonden.

Slot vertrok in augustus 2004 als lid van de directie van Thomas Cook Nederland naar TUI Nederland waar hij als Chief Operating Officer aan de slag ging. Hij begon zijn carrière in 1976  bij het toenmalige Arke Reizen BV in Enschede. In 1982 volgde zijn overstap naar Oad Reizen BV in Holten in de functie van stafmedewerker. Hij bleef Oad bijna achttien jaar trouw, vervulde er diverse functies, laatstelijk als productgroepmanager. Daarbij was hij verantwoordelijk voor verre reizen, shortbreaks, de landengidsen en het vliegproduct. Gerrit Slot stond aan de wieg van vele productinnovaties en verruilde Oad begin 2000 voor het toenmalige Neckermann Reizen in Hoofddorp. Tot september 2000 was hij als adjunct-directeur verantwoordelijk voor de marketing en sales. Tot april 2002 was hij daarnaast ook verantwoordelijk voor de touroperating activiteiten als directeur ad interim. Sinds april 2002 was hij binnen de directie van Thomas Cook Nederland in Hoofddorp verantwoordelijk voor de touroperating en marketing activiteiten van het merk Neckermann Reizen. Daarbij waren zijn aandachtsgebieden: product- en brandmanagement, traffic en regulatie en de diverse luchthaven balies van Neckermann Reizen in Nederland. Verder was hij verantwoordelijk voor alle e-commerce activiteiten van Thomas Cook Nederland.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

USA volop in de aanbieding bij airberlin

Volgende bericht

Talkshow en netwerklunch BuZa voor reisbranche

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.