Vacature

Getaway Travel zoekt Manager Travel Consultants Verre Reizen

Ondernemende reisspecialisten opgelet! Heb jij veel ervaring met het adviseren rond en verkopen van verre reizen? En krijg je energie van het opzetten van een vernieuwend initiatief en het opzetten van je eigen team? Per direct (12 maanden, 32-40 uur).

Getaway Travel zoekt een ervaren, ondernemende Manager Travel Consultants die onze bezoekers, nieuwsbrieflezers en social media-volgers persoonlijk adviseert in hun zoektocht naar de perfecte verre reis of reisorganisatie binnen het hogere segment. Ken je de ins & outs van het adviseren over producten van de belangrijkste touroperators en wil je je eigen team opzetten? Kan je jouw passie voor Safari, Zuid-Afrika, Indonesië, Amerika en/of Downunder overbrengen? Dan is dit dé baan voor jou.

Wie zijn wij?
Getaway Travel specialiseert zich al bijna vijftien jaar in het ontwikkelen van inspirerende reiswebsites. Destijds ging het om diverse e-commerce platformen / OTA’s. Nu ontwerpt en onderhoudt Getaway Travel websites over verre landen en continenten, zoals Amerika.nl, Australie.nl, Indonesie.nl, Afrika.nl en ZuidAmerika.nl. Dagelijks inspireren we vele reisliefhebbers om de wereld over te reizen. Want dat doen we het liefst, inspireren.

Naast inspireren, doen we iets terug voor de aarde. Reizigers delen op GetawayTravel.nl dagelijks reviews, foto’s en video’s die wij omzetten in een donatie aan ons goede doel Justdiggit. Deze organisatie helpt de aarde een stukje groener te maken. Hier vind je meer over onze samenwerking.

Ons bereik
Met meer dan 300.000 Facebookvolgers, 450.000 nieuwsbriefabonnees en 4.500.000 bezoekers per jaar is Getaway Travel een van de grootste online spelers in de reiswereld.

De Getaway Academy
Naast ons reisplatform, hebben we een eigen opleidingsinstituut: de Getaway Academy. Hier leiden we mediatalenten die affiniteit hebben met de reiswereld op. Vooraanstaande bloggers, socialmedia-experts, fotografen en videomakers uit de reisbranche verzorgen de stages en workshops. Waarom we dit doen? Omdat we hebben gemerkt dat oud-werknemers en -stagiairs zeer goed terechtkomen op de arbeidsmarkt en we onze kennis graag delen. Maar vooral omdat we de continue stroom van reisfanaten over de vloer en de goede sfeer die dit met zich meebrengt waarderen.
Daarnaast organiseren we events waar we Academy-workshops geven, samen met onze partners De Vakantiebeurs, Museum Volkenkunde en het Tropenmuseum. Voorbeelden zijn ons Launch event, onze Reviewathon, Photo Friday & het Earth Day Event.

Functieomschrijving
Als Manager Travel Consultants bij Getaway Travel is het inspireren en adviseren van reizigers die een verre reis of reisorganisatie zoeken je eerste taak. Op basis van je voorliefde voor en kennis van verre reizen breng je hen in contact met de meest geschikte reisorganisatie of vind je de reis die het beste bij hen past. Je coördineert het volledige proces: van eerste contact tot thuiskomst na een fantastische reis. Vanzelfsprekend sta je in nauw contact met onze partners: een breed scala van zowel kleine als grote reisorganisaties die zich op verre reizen richten.
Maar, hier begint het pas. Want je bouwt komend jaar je eigen team van Travel Consultants op, overziet de werkzaamheden van je team en bepaalt samen met je collega’s en leidinggevenden de strategie. Je traint jouw teamleden en bewaakt het hoge kwaliteitsniveau.

Voor deze functie vinden we het belangrijk dat:
● Je veel ervaring hebt in klantcontact en sales rond verschillende verre bestemmingen. Specialisatie op het gebied van safari reizen, Amerika, Zuid-Afrika, Indonesië en/of Down Under is vereist.
● Je zeer service- en resultaatgericht bent.
● Je ervaring hebt in het aansturen van andere reisspecialisten en/of een team van sales medewerkers.
● Je kennis hebt van CRM en de reserveringssystemen van verschillende touroperators op het gebied van verre reizen.
● Je oog hebt voor detail, zeer goed overzicht kunt houden en goed prioriteiten kunt stellen.
● Je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebt.
● Je energie krijgt van een omgeving waarin nieuwe technologieën en vernieuwing centraal staan.
● Je aan de wieg wil staan van een nieuw initiatief dat vanaf dag één een groot en relevant bereik heeft.

Als je graag werkt voor een groter doel dan jezelf – het vergroenen van de aarde samen met Justdiggit – dan is dit een pré. Ook is het een groot pluspunt als je voor een reisbureauketen hebt gewerkt die producten van verschillende touroperators verkoopt en kennis van GDS hebt.

Wat bieden wij?
● Leuk en interessant werk binnen een gedreven team van ervaren marketeers, copywriters, videomakers, developers en designers dat zich dat zich al meer dan vijftien jaar toelegt op alle terreinen van online travel concepten, zowel e-commerce als publishing.
● Veel ruimte voor eigen initiatieven en het vormgeven van de ideale workflow.
● Werken in een gezellig, vooruitstrevend en informeel team in hartje Amsterdam.
● Een continu leerproces, onder meer van de meest recente (web)technologieën op gebied van sales, marketing en organisatie.
● Trainingen, conferenties en opleidingen die jij leuk vindt om te doen en bijdragen aan je professionele ontwikkeling.
● Een contract voor 12 maanden.
● Een zeer goede balans tussen je werk- en privéleven.
● Een salaris boven CAO niveau
● Mogelijkheden om deel te nemen aan studiereizen.

Interesse?
Werken bij Getaway Travel betekent veel vernieuwing, dynamiek en gezelligheid. En je steentje bijdragen aan een groenere wereld. Onze kernwaarden zijn inspiratie, sociaal, kwaliteit en fun. Als dit je aanspreekt, stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@getaway.nl ter attentie van Frank Klein.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Rode Kruis opent Giro 6868 voor slachtoffers Sulawesi

Volgende bericht

Nieuwe directie Bidroom met oud eigenaren Apollo Hotels

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.