Nieuws

Globe Reisburo Cebuto viert tachtigste verjaardag

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGlobe Cebuto, gehuisvest in de Doezastraat in Leiden, bestaat tachtig jaar. Het reisbureau is door de jaren heen – mede dankzij haar uitgebreide kennis, kwalitatief hoogstaande dienstverlening, ruime keuze en centrale locatie middenin een gezellige winkelstraat –  uitgegroeid tot één van de grootste reisbureaus van Nederland.

Dit heugelijke feit mag niet onopgemerkt voorbij gaan en dus staat de kalender dit feestelijke jaar boordevol met acties.  “Zo verloten we iedere week een reischeque t.w.v. € 80,- en ontvangen vakantiegangers bij boeking een leuk cadeautje. Daarnaast lanceren we maandelijks een ludieke actie in samenwerking met diverse reisorganisaties en partners, ” vertellen winkelmanagers Jantien van Bostelen en Judith van der Klugt opgetogen.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Alaska kiest voor Lotus Network en TMC

Volgende bericht

Vakantiespreiding blijft hot topic

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."